Förlängning och rabatter Yinyogalärarutbildning

Sadeln 1JPG

FÖRLÄNGNING OCH RABATTER

FÖR ER SOM HAR VARIT INSKRIVNA PÅ YINYOGALÄRARUTBILDNING PÅ DISTANS

 

 

Du som har varit inskriven på min yinyogalärarutbildning på distans får förlängning alt. förnyad tillgång till online-materialet för 900:-/år. (Ingen automatisk förlängning). I detta pris ingår ingen feedback på inlämningsuppgifter.

 

Vill du göra klart utbildningen och behöver även göra inlämningsuppgifter som du får bedömda?

 

Då gäller följande priser:

  • Tillgång till online-materialet + feedback på hemtenta och diplomeringspass, samt diplom:  2500:-/år.
  • Tillgång till online-materialet + feedback på 60-minuterspasset, hemtenta och diplomeringspass, samt diplom:  3500:-/år.
  • Tillgång till online-materialet + feedback på 30-minuterspasset, 60-minuterspasset, hemtenta och diplomeringspass, samt diplom:  4000:-/år.
  • Tillgång till online-materialet + feedback på inlämningsuppgift om undervisningsteknik, 30-minuterspasset, 60-minuterspasset, hemtenta och diplomeringspass, samt diplom:  4500:-/år.
  • Tillgång till online-materialet + feedback på inlämningsuppgifter om positioner och undervisningsteknik, 30-minuterspasset, 60-minuterspasset, hemtenta och diplomeringspass, samt diplom:  5000:-/år.
  • Tillgång till online-materialet + feedback på alla inlämningsuppgifter, hemtenta och diplomeringspass, samt diplom:  6500:-/år.
  • Coachingsamtal kan beställas för 775:-/timme, 650:-/45 min. eller 500:-/30 min.

Andra rabatter

 

 

Du som har varit inskriven på min yinyogalärarutbildning på distans får abonnera på Positionsbiblioteket för halva priset, d v s 125:-/år (ord. pris 250:-). Boka här: https://ayya.se/bestallning-positionsbibliotek/ (ange ALUMNI i meddelandefältet för att få rabatten avdragen)

 

Du som är inskriven eller har varit inskriven på min yinyogalärarutbildning på distans för dessutom en rejäl rabatt på alla distanskurser (nybörjarkursen och fortsättningskurs A, B, C eller D) får du 300:- rabatt. Boka här: https://ayya.se/anmalan-till-distanskurs/ (ange ALUMNI i meddelandefältet för att få rabatten avdragen)

Elisabeth2