Anmälan till distanskurs

  Ange kod: captcha

  Dessa villkor gäller för distanskurserna:

   

  Betalning, ångerrätt och återbetalning

  När du har anmält dig till en yinyogakurs på distans får du via mail en bokningsbekräftelse tillsammans med en faktura på kursavgiften. Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) har du från och med dagen efter att du mottagit bokningsbekräftelsen en ångerfrist på 14 dagar. Avbokar du inom dessa 14 dagar får du hela kursavgiften återbetald, om du redan har betalat den. Har du inte avbokat din plats inom dessa 14 dagar förbinder du dig att betala fakturan. När ångerfristen är förbi ger jag dig tillgång till lärplattformen där kursen finns, under förutsättning att fakturan är betald. Efter att du har fått tillgång till lärplattformen finns ingen möjlighet till återbetalning. Vill du få tillgång till lärplattformen tidigare (direkt efter din inbetalning av kursavgiften), kan du skriftligen avstå ångerrätten.

   

  Lagen om distansavtal

  Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) har du från och med dagen efter att du mottagit din bokningsbekräftelse en ångerfrist på 14 dagar. Avbokar du inom dessa 14 dagar får du hela kursavgiften återbetald.

   

  För att kunna hantera kontakten med dig i samband med din anmälan/beställning samt för att upprätta deltagarlistor och hantera fakturering sparar vi de uppgifter du anger här (namn, emailadress, telefonnummer och boendeort samt vad anmälan/beställningen gäller). Uppgifterna sparas så länge vi behöver kunna kontakta dig eller tills du meddelar att du vill att vi tar bort dem. Vi lämnar inte ut några uppgifter om dig till någon annan.