Shop

Arboga Yinyogaakademi

NYHET! VIDEOBIBLIOTEK MED YINYOGAPOSITIONER

 

Nu finns ett videobibliotek med alla positioner i Lilla Positionsboken. Alla som går Elisabeths yinyogalärarutbildning på distans kommer att få tillgång till det gratis under hela utbildningen. Den som inte går utbildningen kan prenumerera på det årsvis för 250:-/år. Utöver 85 filmer med alla positioner i Lilla Positionsboken inkluderar prenumerationen även de nyinspelningar av bonuspositioner som görs då och då.

Lilla Positionsboken

 

Den efterlängtade tredje upplagan är här! En nyhet i denna är att finns symboler för ryggradsläge vid varje position, så att du kan se om det är en framåtböj, bakåtböj, sidostretch eller vridning eller om det är en position med neutral ryggrad. Detta är tänkt att underlätta din sammanättning av balanserade yinyogapass. Boken är på 308 sidor och inbunden. I text och över 150 färgbilder visar Elisabeth Kaufmann hur yinyogapositionerna utförs. Precis som tidigare innehåller boken information om verkningar, meridianpåverkan och kontraindikationer samt förslag på alternativ. Det är en överskådlig bok, som kan hjälpa yinyogaläraren att sätta ihop varierade pass och yinyogautövaren att skapa variation i sin utövning.

 

Obs! Den tredje upplagan finns just nu endast att beställa direkt från Yoga Productions (klicka på länken nedan för information om hur du beställer). Från Adlibris, Bokus m fl bokförlag kan du köpa den andra upplagan.

Vill du hellre ha den andra upplagan? Då finns den att beställa på Adlibris och Bokus. Klicka nedan för att beställa!

Yoga på stol

 

En åtta sidors A4-broschyr med principer för yoga på stol, färgbilder på positioner och två passförslag.

 

Så här beställer du den: Betala in 100:- på bankgiro 579-3583 eller Swish-nummer 123 303 58 47. Samtidigt skickar du ett mail till info@yogaproductions.se med adressen dit broschyren ska skickas.

Yoga nidra djupavslappning 30 min.

 

Nu kan du beställa en ljudfil, där Elisabeth ger muntliga yoga nidra-instruktioner. Yoga nidra-avslappningen är ungefär en halvtimme lång (eller mer exakt 27 minuter). I bakgrunden hörs fågelkvitter en tidig morgon i sommarstugan utanför Arboga.

 

Du beställer ljudfilen genom att swisha 200:- till 123 303 58 47 och skicka din mailadress och ditt telefonnummer till elisabeth@ayya.se. Du kan också beställa på formuläret nedan: