Program yinyogakurser 2023

Skärmavbild-2020-05-21-kl.-18.29.13

Klasser höstterminen 2023

 

Yinyoga fortsättning

 

För dig som har grundkunskaper i yinyoga och vill gå vidare med din yinyogaträning.

 

Under höstterminen erbjuds fortsättningsklasser följande tider:

 

  • Måndagar 18.30-20.00. 14 ggr under tiden 21 augusti – 4 december (kursuppehåll vecka 37 och 45).
  • Tisdagar 10.00-11.30. 14 ggr under tiden 22 augusti – 5 december (kursuppehåll vecka 37 och 45).

 

Pris för hel termin à 14 ggr PÅ PLATS är 2660:-*

Pris för hel termin à 14 ggr VIA ZOOM är 2520:-*

 

_________________________________________________________

VAD KOSTAR DET PER GÅNG?

*Pris per gång vid anmälan till hel termin är 190:-/gång vid deltagande på plats, 180:-/gång vid deltagande via zoom. I priset ingår att du får tillgång till en inspelning av veckans pass under en vecka. Du har då möjlighet att göra passet en extra gång hemma under veckan. Jag spelar endast in på måndagar, vilket innebär att tisdagsgruppen får tillgång till måndagsinspelningen.

FINNS DET MÖJLIGHET ATT KOMMA ENSTAKA PASS?

 

Drop-in medges endast om kursen inte är fullbokad och då är priset 240:-/gång. I priset ingår att du får tillgång till en inspelning av passet under en vecka. Du har då möjlighet att göra passet en extra gång hemma under veckan.

Du kan anmäla dig till drop-in-klass via länkknappen här ovanför. Skriv då DROP-IN samt vilket/vilka datum det gäller i meddelandefältet. Då kommer jag att meddela dig om det finns plats eller inte. Varmt välkommen!

Nybörjarkurs

 

Här lär du dig yinyogans grunder och de vanligaste positionerna. För dig som inte har utövat yinyoga förut eller vill repetera grunderna. Kursen är öppen även för fortsättare, som då får vara beredda på noggrannare genomgångar i början av kursen.

 

Höstterminen 2023 kommer jag inte att hålla någon live-nybörjarkurs, utan hänvisar dig till någon av fortsättningskurserna eller min förinspelade nybörjarkurs.

Har du inte gjort yinyoga förut rekommenderar jag dig att gå min förinspelade nybörjarkurs (nybörjarkurs på distans), som innehåller 10 videopass à 90 minuter,. Här går vi igenom yinyogans grunder steg för steg och du får lära dig de vanligaste positionerna. När du har gått denna nybörjarkurs kan du sedan anmäla dig till en fortsättningskurs.