Yinyoga för nybörjare

Yinyoga är en stillsam och meditativ yogastil, som hjälper dig komma till ro i en stressfylld vardag. Dessutom mjukar den upp bindväven i kroppen, får igång energiflödet och tränar dig i medveten närvaro.

 

Det här är en kurs som ger dig grundläggande kunskaper i yinyoga. Du lär dig utföra de vanligaste yinyogapositionerna på ett säkert sätt. 

 

 

Under höstterminen 2020 erbjuds en nybörjarkurs:

måndagar 17.30-18.50, 15 ggr med start vecka 36

Kursavgift: 2325:-

 

 

Dessutom finns plats för nybörjare i en blandad grupp:

tisdagar 10.00-11.30, 15 ggr med start vecka 36

Kursavgift: 2325:-

 

OBS! PLAN B vid ev. restriktioner p g a Covid19:

Eftersom vi inte kan veta säkert att vi i höst kan samla hela gruppen i yogasalen har jag en plan B. Den innebär att jag delar upp gruppen i tre delgrupper med fyra personer i varje. Varje delgrupp på fyra personer får då ha lektion med mig var tredje vecka. De två gångerna däremellan – när de andra delgrupperna har sina lektioner – får ni ett inspelat pass att göra yoga till hemma. Det innebär för en kurs på 15 gånger fem fysiska lektioner i liten grupp och övriga tio gånger yinyoga hemma till inspelade instruktioner. Detta ger en kontinuitet i yinyogaträningen, där jag har möjlighet att hjälpa er individuellt med jämna mellanrum.

Mitt första val är självklart att ha er alla på kurs varje vecka. När ni anmäler er till höstens kurser accepterar ni samtidigt att vi i nödfall använder plan B.