Utbud

Yinyoga för nybörjare 

Det här är en kurs som ger dig grundläggande kunskaper i yinyoga. Du lär dig utföra de vanligaste yinyogapositionerna på ett säkert sätt. 

 

Nästa kursstart: ännu ej bestämt

 

Under ht 2022 ges ingen nybörjarkurs. Istället erbjuds en tio gångers nybörjarkurs på distans. Läs mer om den här!

 

 

Yinyoga för fortsättare 

Det här är en kurs för dig som har utövat yinyoga minst en termin och vill gå vidare. Du lär dig fler positioner och variationer. Vårterminens kurser är fullbokade, men det finns nu möjlighet att anmäla sig till höstterminen 2022.

 

 Nästa kursstart: 22 resp. 23 augusti 2022: måndagar kl. 18.30-20.00 och tisdagar kl. 10.00-11.30. För mer information klicka här.

 

I övrigt erbjuds fyra olika fortsättningskurser på distans. Läs mer om dem här!

 

Yinyogalärarutbildning 

Alltfler upptäcker yinyoga och det behövs fler lärare i denna yogaform. 

Nu har du möjlighet att gå en yinyogalärarutbildning där teorin kombineras med praktik och didaktik – efter avslutad utbildning ska du känna dig trygg i att undervisa både små och stora grupper tack vare djup föreståelse för yinyogans alla delar såväl som flera tillfällen under kursen där du får öva på att leda och förmedla. Utbildningen är på sammanlagt 75 timmar inkl. studietid. 

Nästa utbildning: januari-mars 2023. För mer information klicka här

Jag erbjuder även en yinyogalärarutbildning på distans, med flexibel kursstart. Läs mer om den här!

DSC_0118

Yinyoga introduktion 

Under en introduktionskväll blir du introducerad till yinyoga. Du får veta vad det är, vad det är bra för och hur man gör. Du får också prova på att utföra några yinyogapositioner. Introduktionskvällen tar två timmar.

Nästa tillfälle: Ännu ej bestämt.

 

Meditation introduktion 

Under en introduktionskväll blir du introducerad till meditation. Du får veta vad det är, vad det är bra för och hur man gör. Du får också prova på att meditera. Introduktionskvällen tar två timmar.

Nästa tillfälle: Ännu ej bestämt.

DSC_0115

Yinyogans grunder 

Yinyoga en hel eftermiddag och låt din kropp uppleva yinyogans lugnande effekter samtidigt som du får teoretiska kunskaper om yogaformen. Samtidigt som workshopen är skön och välgörande får du som deltagare med dig grundläggande färdigheter i yinyoga samt verktyg för ditt fortsatta utövande. Passar dig som är nybörjare eller fortsättare som vill fräscha upp sina grundkunskaper. 

Nästa workshop: Ännu ej bestämt.

 

Din kropp – din yoga 

Under denna heldag får du lära dig anpassa yinyogan efter din kropps förutsättningar, så att den gör största möjliga nytta. Du får kunskap om våra olikheter i ben och leder och lär dig känna skillnaden mellan spänning och kompression. Syftet med dagen är att du ska lära dig utföra positionerna på det sätt som just din kropp behöver för att må som bäst. 

Nästa workshop: Ännu ej bestämt.

 

Andning och fascia 

Det här är en workshop för dig som vill fördjupa dig i andningens påverkan på fascian och fascians påverkan på andningen. Du får hjälp att förbättra din medvetenhet om andningen och fascian både i din hållning, i din yinyogautövning och i några dynamiska funktionella övningar. Passar utmärkt som fortbildning för yinyogalärare, men även för dig som har tränat yinyoga ett tag och vill lära dig mer om fascia och andning.  

Nästa workshop: Ännu ej bestämt.

 

 

Kom till ro med meditation

Under denna heldag blir du introducerad till meditation. Du får veta vad det är, vad det är bra för och hur man gör. Du får prova på några olika meditationstekniker. Syftet med dagen är att du ska få ett grepp om hur du kan börja meditera och att du ska hitta en meditationsmetod som passar för dig. 

Nästa workshop:  Ännu ej bestämt.

 

Privatlektioner

Vill du ha en lektion helt anpassad efter dina behov? Du kan boka en timme, 90 minuter eller två timmar bara för dig eller för upp till fyra personer.

En timme kostar 775:- för en person. För att se hela prislistan, klicka här