Sagt om yinyogalärarutbildningen

75-timmarsutbildning på plats

Anja Söderberg

Anja Söderberg, Luleå:

 

“Gedigen utbildning som ger en stabil bas att stå på som ny yinyogalärare. Elisabeth är oerhört kunnig, kompetent och pedagogisk och har en varm, genuin framtoning. Jag känner mig trygg i att jag har den grundläggande kunskap jag behöver för att ha egna pass. Dessutom känns utbildningen som en investering i min personliga utveckling som även kommer vara viktig för mig utanför yogamattan. TACK ❤️”

André Karlsson

André Karlsson, Gällivare:

 

“Det är en utbildning som är väldigt grundläggande för kropp och själ. Jag känner att kroppen har ställt om sig till hur den ska vara. Mindre spänningar i nacke, armar, säte och en bakåttippande höft som har hittat tillbaka till rätt läge. Det känns jättebra i knopp och kropp.”

Milagros Villasclaras Lomas

Milagros Villasclaras Lomas, Luleå:

 

“El curso de YinYoga es muy especial. La profesora es buenisima y se nota que sabe bastate y que tiene mucha experiencia. He aprendido muchísimo. Os recomiendo este curso a todos los que estais interesados en aprender más sobre YinYoga. Un curso de alta calidad y personalmente ha sido para mí una experiencia muy bonita.”

Ulrika Drugge

Ulrika Drugge, Luleå:

 

“Så glad och tacksam över den här utbildningen som gett så mycket. På flera nivåer. Tack! ❤️”

Lena Johansson

Lena Johansson, Luleå:

 

“En gedigen och grundlig utbildning, där yinyogans alla delar bildat en helhet. Dessutom är Elisabeth en mycket pedagogisk och varm lärare.”

Ann-Christin Wikström

Ann-Christin, Gällivare:

 

”Utbildningen har gett mycket teoretiska kunskaper, som gör att man får djup förståelse för yinyogan. Som lärare skapar Elisabeth lugn och ro. Hon har respekt för andras tider, samtidigt som hon ger möjlighet till flexibilitet och har en tillåtande attityd. Hon ser alla elever, låter dem växa och utvecklas och uppmuntrar kreativitet. Du får möjlighet att vara dig själv fullt ut. Samtidigt ger Elisabeth konstruktiv kritik och har stort tålamod. Pedagogiskt kursmaterial med ett steg- för steg-upplägg – det syns att hon varit lärare!”

Malin Eriksson

Malin, Luleå:

 

”Det här var en väldigt bra utbildning, över förväntan för mig. Jag tycker Elisabeth var en superbra lärare som såg hela gruppen och gjorde att inlärningen kändes lätt, även om det var mycket ny kunskap att ta in. Jag känner mig inspirerad att fortsätta lära mig mer om kinesisk medicin, meditation och kroppen. Jag ska jobba på att göra det till mitt eget och hitta min stil. Jag är peppad på att undervisa och ska se hur jag kan koppla det till min coachning.”

Katarina, Falun:

 

”Jag är jättenöjd – Elisabeths upplägg där både teori och praktik funnits med har skapat en otroligt bra helhet”

 

”Elisabeth har lagt en grund för att våga testa nytt och inte bara röra sig inom trygga ramar”

 

”Jag är övertygad om att även de som inte testat yinyoga innan utbildningen skulle känna sig trygga med att undervisa efter de tre helgerna”

 

”Jag skulle verkligen rekommendera Elisabeths utbildning, för vad jag kan se så finns det i nuläget innan annan yinyogalärarutbildning som är lika komplett”

Joakim, Falun:

 

”Jag tycker att utbildningen har varit väldigt bra, Elisabeth är en grym pedagog och vi har fått en grund i både positioner och fördjupad kunskap inom olika former av meditation”

 

”Jag skulle utan tvekan rekommendera utbildningen till andra för att den känns komplett och seriös, den är ett fantastiskt första steg mot att undervisa yinyoga”

Linda, Falun:

 

”Jag hade innan utbildningen aldrig någonsin trott att jag skulle våga undervisa en hel grupp kunniga yogautövare, men att utmanas har fått mig att växa och de andra deltagarnas respons och tips har givit mig möjligheten att utvecklas”

 

”Det känns att Elisabeth lär ut med hjärtat, hon ger en trygghet till oss deltagare som gör att vi verkligen vill lära oss”

Annika, Falun:

 

”Utbildningen fick mig att få djupare förståelse för yinyogan och dess verkan”

Kjell Söderberg

Kjell Söderberg, Luleå:

 

“Väldigt bred utbildning på kort tid. Väldigt genomtänkt och professionellt upplagt. Elisabeth Kaufmann har en lättsam, inkluderande approach som smittar av sig. Otroligt givande vecka!”

Helena Holmkvist 2

Helena Holmkvist, Gammelstad:

 

“Har känts som en detoxvecka för både kropp och själ.”

Jennifer Andersson

Jennifer Andersson, Umeå:

 

“Det är så mycket mer än en utbildning. Det är som terapi för själen. Elisabeth är en otroligt varm, inkännande och pedagogisk lärare och människa!”

Pernilla Jacobsson Wallner

Pernilla Jacobsson Wallner, Varberg:

 

“Väldigt välkomponerad och gedigen utbildning, som innehåller de byggstenar som ingår i yinyogan och ger en tydlig och trygg vägledning för att stå på egna ben som yinyogalärare. Mycket bra kursmaterial och en varm och kompetent ledning av Elisabeth. En intensiv och mycket utvecklande vecka med ett underbart gäng.”

Lisa Karlsson

Lisa, Luleå:

 

”Det var bra att de praktiska uppgifterna kom tidigt under utbildningen. Redan andra dagen fick vi prova på att leda pass. Elisabeth är enormt kunnig och fokuserad som lärare. Samtidigt är hon receptiv och lyssnar in gruppen. Bra upplägg. Det var bra med en tre timmars rast mellan förmiddagspasset och eftermiddagspasset.”

Patricia Lind Karlsson

Patricia, Sävast:

 

”Min känsla efter utbildningen är att jag är så nöjd, tacksam, stolt och full av tillit. Elisabeth har ett fantastiskt ledarskap med pedagogisk styrka, lyhördhet och anpassning utifrån person och situation på ett proffsigt och varmt sätt. Med ett välplanerat schema och innehåll har det varit en ynnest att ha fått vara med på hennes utbildning för att bli yinyogalärare.”

Katarina Wikström

Katarina, Råneå:

 

”Jag har en behaglig och skön känsla efter utbildningen. Elisabeth är otroligt duktig och kunnig. Jag vill nu starta upp yinyogaklasser här på Nordanjord till hösten.”

Torbjörn, Falun:

 

”Jag ville gå utbildningen främst för att fördjupa min egen praktik, men under utbildningens gång har jag blivit allt mer sugen på att själv lära ut”

 

”Utvecklande feedback under utbildningen har varit en viktig del för att våga prova nytt”

Frida, Falun:

 

”Tack vare att positionerna varit så välinstruerade under utbildningen har de gått att inkludera i den egna praktiken ganska direkt”

 

”Ibland tror jag att folk gärna skulle vilja fördjupa sig mer än att bara gå på pass – då kan det vara retreats eller workshops, men det skulle också kunna vara Elisabeths yinyogalärarutbildning”

 

”Utbildningen har givit djupare kunskaper inom bland annat kinesisk medicin, som man aldrig hade fått på ett vanligt yinyogapass”

Annika, Falun:

 

”Utbildningen har skänkt en väldigt bra grund för att undervisa i framtiden, mycket tack vare Elisabeths pedagogiska upplägg och balansen mellan det teoretiska och det praktiska”

Sandra, Falun:

 

”Utbildningen har varit intensiv och kunskapsspäckad, men väldigt intressant och givande”

 

”Utbildningen har givit mig bra förberedelse inför framtida undervisning och samtidigt mycket inspiration till den egna praktiken, inte minst till nya typer av meditation”

100-timmars-utbildning på distans

Malin, Falkenberg:

 

“Jag tycker utbildningen har varit helt fantastisk. Jag har kunnat göra allt i min takt och när det passat mig vilket jag uppskattat oerhört då jag har ett ganska välfyllt schema utanför mitt arbete. Nu har jag gjort det steg för steg på de dagar och tider jag haft luft på. Jag har fått feedback på alla inlämningar vilket har varit bra och tydligt. Enkelt att ta fasta på i framtida pass och hur man skall tänka gällande yinyoga och upplägg av pass. På avstämningarna över teams har det också känts mycket bra. Jag har kunnat ställa frågor på det jag behövt mer information om. Jag tycker det har varit optimalt med tanke på att det är på distans. Alla uppgifter, all fakta online, superbra! Faktiskt inget jag skulle vilja ändra eller förbättra. Bra upplägg! Fin utbildning!”

Annica Ehrman 2

Annica, Götene:

 

“Jag tycker att kursen har haft ett väldigt pedagogiskt upplägg och bra material. Blev ännu bättre med att man kan gå in position för position. Jag tycker om att utbildningen är på distans och att det går att göra i sin egen takt över ett år.”

Foto Maria Eriksson

Maria, Eskilstuna:

 

“Jag har inte ångrat en sekund att jag valde att anmäla mig till denna utbildning. Jag har lärt mig så mycket om yinyoga. Jag uppskattar verkligen den snygga och tydliga plattformen med videos med information om undervisningsteknik, föredrag, positioner, quiz osv. Lilla positionsboken har varit väldigt hjälpsam samt tips om annan litteratur. Sedan har det varit givande med regelbundna zoom-möten med dig och andra deltagare. När jag har skickat in skriftliga uppgifter till dig har jag fått konstruktiv feedback. Det har varit väldigt kul att själv utforma egna pass och fått feedback efteråt. Det har nog varit det mest givande. Jag skulle definitivt rekommendera denna utbildning till andra. Stort tack!”

Paulette Lindström

Paulette, Boden:

 

“När jag hittade Yoga Productions distansutbildning trodde jag inte att den skulle ge mig så många redskap för en bättre hälsa. Yinyogalärarutbildningen har varit en lärorik utbildning som kommer att följa med mig. Jag är mycket glad och tacksam och tycker att utbildningen är fint upplagt med en bra plattform med mycket bra förklaringar och videoinspelningar. Under utbildningen fick jag snabba återkopplingar på mina frågor och funderingar av Elisabeth K. som alltid var till hands och hjälpte mig när jag behövde det.”

Anna, Arboga:

 

“Yinyogautbildningen har gett mig en trygg grund att stå på, både vad gäller min egen praktik och att sedan kunna ha klasser i framtiden. Yinyoga är så mycket mer än bara stilla positioner och jag har fått lära mig så mycket mer om hur både fascian och meridianerna påverkas. Jag var väldigt skeptisk till att göra utbildningen på distans, men med Elisabeths upplägg gick det väldigt bra.”

Cecilia Drott

Cecilia, Uppsala:

 

“Jag tyckte väldigt mycket om utbildningen, den kändes gedigen. Det var mycket, och i detaljer, om positioner – men också allt annat runtomkring.  Uppskattade mycket den form du gett teoriavsnittet, kändes som lagom mycket av lite allt möjligt. Du kan få det att se enkelt ut då du kan mycket om pedagogik, yoga, mindfulness, meditation, tcm mm. Var bra att i alla fall ha lite telefonkontakt i början, blev mer personligt. Även om det var frivilligt tyckte jag det var bra att få komma till Arboga och ha yogapass med andra deltagare. Kan tänka mig att det är bra att spela in speciellt för dem som planerar ha yogaklasser via zoom eller inspelade klasser.  Positionsbiblioteket är bra, också boken som blir lite av en uppslagsbok. Fördelen med distansundervisning är att man har tid på sig att ta in materialet och kan jobba med det i egen takt. Vilket också är nackdelen om man skjuter upp saker.”

Maria, Järfälla:

 

“Kursen gav mig precis vad jag ville få och jag är bara nöjd och tacksam.”

Maria von Scheven

Maria, Enköping & Florens (Italien):

 

“Att anmäla mig till Elisabeths yinyogalärarutbildning vad mitt bästa beslut någonsin. Utbildningen har varit väldigt proffsig och seriös och jag är så glad och tacksam att jag hittade den.”

Petra Wingård 2

Petra, Vårgårda:

 

“Det var en jättefin utbildning. Lätt att hänga med i, bra grundlig information, bra plattform som var lätt att navigera sig i. Lätt att återkomma till rätt kapitel ifall jag skulle behöva gå tillbaka. Jag gillar att du lägger exempel på tex centrering och avslappning.

 

Ett jättestort plus för att man får tillgång till positionsbiblioteket. Mycket trevligt att zoommötena finns som alternativ om man vill vara med. Även om jag själv inte alltid har haft många frågor så är det alltid någon annan som ställt en fråga jag inte visste att jag ville veta svaret på.”