Meditation för nybörjare

DSC_0425

Meditation och avslappning vt 2022

Regelbunden meditation och avslappning förbättrar din koncentrationsförmåga och hjälper dig hitta ett lugn mitt i stormen. Särskilt bra för den som upplever stress. I den här terminskursen i meditation och avslappning lär du dig olika tekniker för att meditera och slappna av. Vi kommer under terminen att göra sittande, liggande, stående och gående meditationsövningar samt sittande och liggande avslappningsövningar.

 

Du kan delta i kursen både om du är nybörjare och om du har mediterat tidigare. Under de första tillfällena går vi igenom sittställningar och grundläggande meditationsteknik. Eftersom vi mediterar kortare stunder i början (vi ökar tiden efter hand) hinner vi med både meditation och avslappning under de första åtta gångerna. Därefter kommer vi att blanda meditationsövningar med avslappningsövningar. Övergripande teman nämns här nedan. Ordningen och de teman som tas upp kan komma att ändras beroende på gruppens behov och önskemål.

 

 

 

Dag och tid: Måndagar kl. 17.00-18.00

Antal kurstillfällen: 16

Startdatum: 10 januari (v. 2)

Slutdatum: 16 maj (v. 20)

Uppehåll: v. 9, 12 och 16

Kursavgift: 2400:-

 

 

[vc_btn title=”Anmäl dig här!” style=”classic” shape=”square” color=”purple” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fayya.se%2Fanmalan-till-kurser-workshops-retreats%2F|||”]

Kortkurs i meditation och avslappning för nybörjare vt 2022

 

 

För dig som är nybörjare och inte vill boka upp dig en hel termin, finns möjlighet att vara med de första sju gångerna på ovan beskrivna kurs. Under dessa sju kurstillfällen blir du introducerad till meditation och avslappning. Du lär dig sitta på ett bra sätt, lär dig grundläggande meditationsteknik och får prova olika tekniker för att meditera och slappna av. Du kommer också att få handledning kring hur du kan få in en daglig meditationsrutin i ditt liv.

 

 

Dag och tid: Måndagar kl. 17.00-18.00

Antal kurstillfällen: 7 

Startdatum: 10 januari (v. 2)

Slutdatum: 21 februari (v. 8)

Kursavgift: 1400:-

[vc_btn title=”Anmäl dig här!” style=”classic” shape=”square” color=”mulled-wine” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fayya.se%2Fanmalan-till-kurser-workshops-retreats%2F|||”]