Anmälan till workshops

  Ange kod: captcha

  Gäller för kurser, workshops och retreats

   

  Betalning

   

  När du har anmält dig till en kurs, en workshop eller en retreat får du via mail en bekräftelse tillsammans med en faktura, som ska betalas inom tio dagar* för att säkra din plats.  Under dessa tio dagar hålls din plats bokad.

   

  *Är det mindre än två veckor till kursstart ska fakturan betalas inom fem dagar. Är det mindre än en vecka till kursstart ska fakturan betalas omedelbart.

   

  Ångerrätt och återbetalning

   

  Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) har du från och med dagen efter att du mottagit fakturan en ångerfrist på 14 dagar. Avbokar du inom dessa 14 dagar får du hela kursavgiften återbetald, om du redan har betalat den. Har du inte avbokat din plats inom dessa 14 dagar förbinder du dig att betala fakturan. Ångrar du dig senare än 14 dagar efter att du mottagit fakturan återbetalas 50% av summan, om det är minst 30 dagar kvar till kursdatum. Om avbokning sker senare än 30 dagar före kursstart sker ingen återbetalning, såvida inte en ersättare kan fylla din plats. I detta fall återbetalas kursavgiften med avdrag för en administrativ avgift på 250:-.

   

  Obs! För yinyogalärarutbildningen gäller särskilda villkor för betalning och återbetalning. För att hitta dessa, klicka här.

   

  För att kunna hantera kontakten med dig i samband med din anmälan/beställning samt för att upprätta deltagarlistor och hantera fakturering sparar vi de uppgifter du anger här (namn, emailadress, telefonnummer och boendeort samt vad anmälan/beställningen gäller). Uppgifterna sparas så länge vi behöver kunna kontakta dig eller tills du meddelar att du vill att vi tar bort dem. Vi lämnar inte ut några uppgifter om dig till någon annan.