Yinyogalärarutbildningen i Luleå, 2023

Anja Söderberg

Anja Söderberg, Luleå:

 

“Gedigen utbildning som ger en stabil bas att stå på som ny yinyogalärare. Elisabeth är oerhört kunnig, kompetent och pedagogisk och har en varm, genuin framtoning. Jag känner mig trygg i att jag har den grundläggande kunskap jag behöver för att ha egna pass. Dessutom känns utbildningen som en investering i min personliga utveckling som även kommer vara viktig för mig utanför yogamattan. TACK ❤️”

André Karlsson

André Karlsson, Gällivare:

 

“Det är en utbildning som är väldigt grundläggande för kropp och själ. Jag känner att kroppen har ställt om sig till hur den ska vara. Mindre spänningar i nacke, armar, säte och en bakåttippande höft som har hittat tillbaka till rätt läge. Det känns jättebra i knopp och kropp.”

Milagros Villasclaras Lomas

Milagros Villasclaras Lomas, Luleå:

 

“El curso de YinYoga es muy especial. La profesora es buenisima y se nota que sabe bastate y que tiene mucha experiencia. He aprendido muchísimo. Os recomiendo este curso a todos los que estais interesados en aprender más sobre YinYoga. Un curso de alta calidad y personalmente ha sido para mí una experiencia muy bonita.”

Lena Johansson

Lena Johansson, Luleå:

 

“En gedigen och grundlig utbildning, där yinyogans alla delar bildat en helhet. Dessutom är Elisabeth en mycket pedagogisk och varm lärare.”

Kjell Söderberg

Kjell Söderberg, Luleå:

 

“Väldigt bred utbildning på kort tid. Väldigt genomtänkt och professionellt upplagt. Elisabeth Kaufmann har en lättsam, inkluderande approach som smittar av sig. Otroligt givande vecka!”

Helena Holmkvist 2

Helena Holmkvist, Gammelstad:

 

“Har känts som en detoxvecka för både kropp och själ.”

Jennifer Andersson

Jennifer Andersson, Umeå:

 

“Det är så mycket mer än en utbildning. Det är som terapi för själen. Elisabeth är en otroligt varm, inkännande och pedagogisk lärare och människa!”

Pernilla Jacobsson Wallner

Pernilla Jacobsson Wallner, Varberg:

 

“Väldigt välkomponerad och gedigen utbildning, som innehåller de byggstenar som ingår i yinyogan och ger en tydlig och trygg vägledning för att stå på egna ben som yinyogalärare. Mycket bra kursmaterial och en varm och kompetent ledning av Elisabeth. En intensiv och mycket utvecklande vecka med ett underbart gäng.”

Ulrika Drugge

Ulrika Drugge, Luleå:

 

“Så glad och tacksam över den här utbildningen som gett så mycket. På flera nivåer. Tack! ❤️”